Om oss

Om oss

Harley-Davidson Trondheim er midt-Norges autoriserte, og eneste forhandler av Harley-Davidson motorsykler. Butikken i Sluppenveien 11, like ved E6 syd for Trondheim sentrum, har et stort utvalg av merkeklær og kjøreutstyr, samt stylingprodukter, gaveartikler og vedlikeholdsrekvisita. Hos oss kan du prøvekjøre de fleste modellene, og vi har til en hver tid de fleste HD-modellene utstilt i våre lokaler. Besøk vårt innholdsrike utstillingslokale og la deg inspirere av et bredt utvalg fra et av verdens mest renommerte merkevarer gjennom mer enn hundre år.

Harley-Davidson Trondheim har til enhver tid et komplett utvalg av årets modeller til disposisjon for prøvekjøring, og vårt erfarne verksted- og butikkpersonale demonstrerer gjerne de ulike modellene og informerer om tekniske detaljer og individuelle særtrekk i modellutvalget. Et stort tilbud av deler og ekstrautstyr imøtekommer kundenes ønsker om egen tilpassing av motorytelse, styling og kjørekomfort. Vi tilbyr også godkjent redusering av motoreffekt slik at ungdom mellom 18 og 21 år kan kjøre samtlige av HD-modellene.

Vi tilbyr også brukte sykler av høy kvalitet og finish, og kan importerte bruktsykler fra USA etter kundenes ønsker. Vårt autoriserte serviceverksted har spesialutdannete mekanikere for Harley-Davidson motorsykler. Forretningen har også stor kapasitet for vinterlagring med service og vedlikehold. Gjennom vår gunstige avtale med Santander kan vi tilby gunstig finansiering ved kjøp av ny eller brukt Harley-Davidson motorsykkel. Vi finansierer også klær, deler og oppgraderinger.
Velkommen til en HD-prat!

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK