HARLEY OWNERS GROUP<sup>®</sup>

HARLEY OWNERS GROUP®

Mer enn en million medlemmer rundt om i verden! H.O.G.® (Harley Owners Group®) er den største fabrikksponsede motorsykkelorganisasjonen i verden.

HARLEY OWNERS GROUP<sup>®</sup>

Det er ikke noe i veien med å ha en slik mild form for besettelse.
Velkommen til et liv som H.O.G. - medlem - eier av en Harley-Davidson motorsykkel på søken etter opplevelser, som elsker å kjenne vinden i ansiktet, friheten og følelsen av å leve.
Nei, du er ikke alene om å føle det slik - du deler denne lidenskapen med over 1,2 million andre entusiaster i hele verden. I H.O.G.® får du muligheten til å treffe disse likesinnede, utveksle erfaringer og samtidig dyrke denne felles lidenskapen - nemlig Harley-Davidson motorsykkelen.
Gjennom H.O.G.® får du også muligheten til å delta på fine turer og treff hvor du kan dele opplevelser og samtidig skaffe deg et kontaktnett over hele verden.
H.O.G. ® er verdens største fabrikk-sponsede mc-organisasjon og den er nå over 30 år gammel!
H.O.G.® ble etablert i 1983 med intensjonen av å utvikle den ledende og fremste fabrikk-sponsede entusiast organisasjon innen motorsykkel industrien. Ved slutten av 1983 var man 33 000 medlemmer, nå langt over 1 mill medlemmer. Omtrent 80% av medlemmene er fra U.S.A., 4% fra Canada, 10% fra Europa, og de resterende er fra andre land, inkudert Australia, New Zealand, Japan, Syd-Øst Asia, og Latin-Amerika.
Med Harley-Davidson's forpliktelse til en øket tilstedeværelse i det internasjonale marked, vil antallet H.O.G. medlemmer utenfor U.S.A. fortsette å øke betraktlig.
Vi er over 1,2 million medlemmer på verdensbasis!

KONTAKT OSS FOR Å FINNE UT MER

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK