Siste nytt

Battle of the Kings II: REDRUM

29 mars 2016

Battle of the Kings II: REDRUM

Teamet har sammen omgjort en Sportster Iron 883 til en miks av gammel bobberstil og moderne urban stil. Målet har vært å skape en sykkel som faller i smak hos en ung og bred gruppe motorsyklister og som vil være en kostnadseffektiv customisering ved bestilling. Teamet har klart å bygge en sykkel som kan bli vedlikeholdt med standard H-D service, som igjen bidrar til å minimere kostnadene for kjøperen.

Sykkelen har blant annet blitt senket bak, bakskjermen er rensket og bremselys er byttet. Selve bensintanken er hevet med 2” og forskjermen er kappet. En av de mest karakteristiske endringene er den blodrøde lakken som har med rette gitt sykkelen tilnavnet «Redrum».

«Redrum»-navnet er også inspirert fra det unge skatemiljøet i Trondheim, der H-D Trondheim nå jobber for å sette sammen en ungdomsgruppe for å dele kunnskap om customisering. De ser blant annet for seg egne customkonkurranser på aldersbestemte motorsykler.


STEM PÅ DIN FAVORITT PÅ https://customkings.harley-davidson.com/no_NO


Trekløveren bak H-D Trondheim sitt bidrag er vant til å jobbe sammen. Alle har vokst opp med interesse for motorsykler og customisering på hobbybasis før de begynte som profesjonelle.

Ansvarlig for design på prosjektet, Rolf Inge Sommervold (38 år), har holdt på med motorsykkel siden 1998 og vært ansatt hos H-D Trondheim siden 2012. Han liker alle stilarter, men innrømmer at han er litt ekstra svak for bobberstilen.

Mekanikeren på prosjektet, Petter Leth Olsen (29 år), har vært med teamet siden 2013, og har jobbet med motorsykler i totalt 7 år. Petter liker å løse problemer og er den mekanikeren vi bruker med til customiseringsprosjekter. «Sammen lærer vi masse nytt i dette prosjektet, og det er bra erfaring for hele H-D Trondeim» forteller Rolf.

Lakkering er gjort av Jomar Larsen (45 år). Han har lang erfaring innen customisering og spesielt lakkering. Jomar har vunnet flere priser for sine talenter innen lakkering, og har signert «Redrum» sykkelen til H-D Trondheim med en blodrød lakkjobb som kommer til å få folk til å snu seg etter sykkelen.

Tilbake til forrige side

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK